ρολόγια αντίγραφο

Δημοφιλές αντίγραφο Tudor 1926 με μοναδικά χαρακτηριστικά

Το αντίγραφο της μάρκας Tudor κυκλοφόρησε μια σειρά από καλοδεχούμενες προσθήκες στη σειρά Black Bay, που αποτελούνται από ενημερώσεις και των γραμμών Fifty-Eight και S&G, καθώς και το πρώτο τους ψεύτικο GMT ρολόι.

Μακριά από τα στιβαρά μοντέλα που μοιάζουν με εργαλεία που έκαναν το ψεύτικο Tudor αγαπημένο στις στρατιωτικές δυνάμεις του κόσμου, το 2018 τους είδε επίσης να παρουσιάζουν μια νέα σειρά από άνετα ρολόγια που απευθύνονται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες, με ένα εξαιρετικά δελεαστικό τιμή ρεπλίκα ρολόγια

Το σημαντικό θέμα του Tudor φέτος τους έβλεπε στο παρελθόν να ανακτήσουν κάποια από την ουσία της εντυπωσιακά πλούσιας κληρονομιάς τους και αυτή η νέα οικογένεια έχει περισσότερες από μερικές παλιές σχολικές πινελιές.

Πουθενά αυτό δεν είναι πιο εμφανές από την ολοκλήρωση της επιλογής των επιλογών. Μεταξύ του μεγάλου αριθμού κομματιών που κυκλοφόρησαν στη σειρά, 36 κατά την τελευταία καταμέτρηση, η μάρκα προσφέρει μια επιλογή από μαύρα, οπαλικά ή ασημένια πρόσωπα, είτε γυαλισμένα είτε με μοτίβο «βάφλας» με σφραγίδα μηχανής, βγαλμένη κατευθείαν από τις πρώτες μέρες τους.

Η γκάμα έρχεται με αραβικούς αριθμούς και την επιλογή ευρετηρίων σε σχήμα βέλους ή διαμαντένιων τόνων στους περιττούς αριθμούς. Όλα τα ρολόγια της σειράς έχουν εκπληκτική ισορροπία και παραμένουν εξαιρετικά ευανάγνωστα λόγω των έντονων αντιθέσεων στοιχείων κλήσης, ειδικά των οπαλίνων με τα μπλε χέρια και τους δείκτες ώρας. Ακόμη και το παράθυρο ημερομηνίας στις τρεις η ώρα δεν ρίχνει τη συμμετρία, χάρη στην έλλειψη Cyclops στον κρύσταλλο ζαφείρι του.

Όταν δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το ρολογια ρολεξ μαιμου Tudor, κατασκευάστηκε ως η πιο χρηστική, χαμηλότερου κόστους εναλλακτική λύση στην ακραία πολυτέλεια της μητρικής της εταιρείας. Η σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο και ο λόγος που το ψεύτικο Tudor μπόρεσε να μειώσει τις τιμές του, ήταν η χρήση κινήσεων τρίτων, συγκεκριμένα από τον ελβετικό κατασκευαστή ébauche ETA.

Με ένα τόσο ολοκληρωμένο σύνολο στυλ για να διαλέξετε, υπάρχει ένα αντίγραφο Tudor 1926 που θα προσελκύσει τα περισσότερα γούστα. Το δίχρωμο, ασημένιο καντράν 28mm με δείκτες διαμαντιών είναι αρκετά περίπλοκο για κάθε εταιρεία, ενώ στην άλλη άκρη του φάσματος, το 39mm, από ατσάλι, μαύρο καντράν, έχει την εμφάνιση ενός ρολογιού που θα μπορούσε να επιβάλει κάποια σοβαρή τιμωρία, και μοιάζει περισσότερο από μια τεράστια ομοιότητα με τον τελευταίο Explorer, αλλά με ένα κλάσμα του κόστους. Η δημοφιλής μάρκα Tudor εξελίσσεται δυναμικά πρόσφατα, με όλο και περισσότερους συλλέκτες να ανακαλύπτουν τόσο την τρέχουσα γκάμα της, όσο και τα εξαιρετικά συλλεκτικά μοντέλα στην vintage αγορά.